Snöööö

Idag snöar det massor. Fredrik och barnen har varit ute nästan hela eftermiddagen och gjort snögubbar mm. Själv har jag tagit det väldigt lugnt... Jossan sitter bredvid mig och tittar på Askungen nu medan Saga och Fredrik är ute och skottar/leker.

 Igår hade vi faktiskt en toppendag! Vi var i djurparken hela dagen med solen skinandes på oss. Härligt! Josefine premiärred på kamelerna och hon fick äntligen se de älskade delfinerna igen. Nu har det kommit två små ungar (kalvar?) också och de var sååå söta! Klappa getterna hann vi med också, det är ju alltid en favorit, iaf för barnen. Ett riktigt tigervrål fick vi höra också när en kille med systemkamera kom lite för nära gallret. Huva! Snöleoparderna var vi länge hos. De är alldeles otroligt vackra, vi har aldrig riktigt kommit så nära förut som vi gjorde igår. Som sagt, gårdagen kan jag leva på ett tag.

I fredags var jag och Lena och tände ett par ljus vid minneslunden. Det kändes bra, även om mamma och pappa inte finns där ännu. Nu måste jag visst peta lite på Jossan, hon sitter och somnar här bredvid mig. ;o)

Kommentarer
Postat av: Veggomamman

Djurparken, vi köpte inte några kort detta året. Kände att det var lite för mycket besök och de därför inte skulle uppskatta det nästa år. Men nästa år kanske det blir ett kort till oss var igen.Det är mysigt där, framför allt på vintern när det inte är så mycket turister....2009-02-22 @ 19:57:21
URL: http://veggomamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0