13 år minsann...

För tretton år sedan pluggade jag. Det är en evighet sedan. För tretton år sedan var det också fredagen den 19:e. För tretton år sedan hade vi första- och andraårskursarna middag tillsammans på kvällen. Då träffade jag Fredrik, numera sambo och pappa till mina två underbara tjejer. Puss på dig, livet är härligt!


Långpromenad och storhandling

Jojo, så spännande har min dag varit minsann! Jag är ju tillfälligt hemma varje onsdag så då passar jag på att åka och simma eller ta en lång runda, sånt man inte hinner med annars på vardagarna. Idag passade jag alltså dessutom på att veckohandla (eller typ eftersom det redan har gått några dagar på veckan).

På eftermiddagen har det varit tre spralliga tjejer här hemma, Saga hade en kompis med sig hem. Vi avslutade leken på gymnastiken som för övrigt min mammas kusin leder. :o)

En liten smårolig grej som hände: kompisens storebror (8-9 år) busade med Saga och tog hennes mössa hela tiden...till Sagas förtjusning! Hon fnissade och fnissade....jösses, ska det redan börja??

Flashback

En nära anhörig till en vän gick nyligen bort i cancer, denna vidriga sjukdom. Händelsen drog mig snabbt två år tillbaka och påminde mig om min blogg, min livlina under den svåraste tiden i mitt liv. Läste alltså igenom mina inlägg från den tiden och det var inte det minsta angenämt! Jag kan bara säga att jag är extremt sorgsen över att min vän går igenom ungefär samma helvete som jag själv har gjort och i viss mån fortfarande gör. Har man inte varit där så vet man inget...


RSS 2.0