Segt...

Nu är det segt! Vi har varit sjuka och förkylningen vill inte ge sig (=på gång igen?). Jag är tröööööött eftersom Josefine har börjat komma in till oss mitt i natten igen. Med båda barnen på sig (Saga kommer nästan varje natt), blir det väldigt trångt och svårt att sova. Men jösses vad jag klagar!! Det finns en mängd roliga saker ju:

* Det är VACKERT VÄDER!

* Jag har börjat gräva om min hallonrabatt

* Om några veckor åker jag till Åland med jobbet

* Om några dagar får barnen en ny kusin! :o)

* Om några dagar får barnen en ny liten kompis! :o)

* Snart kan jag göra sylt med egenskördade björnbär

* SNART ÄR DET JUL!! Haha, nävars men börja planera inför julen kan man ju göra iaf!

Hoppas ni andra har det bra?


Wallies

Glömde ju bort att berätta att jag har satt upp wallies i tjejernas lekrum. Det blev kanonbra, tycker i alla fall jag själv! ;o)
Jobbar hemma idag

Jag antar att tjejerna har smittat mig för jag känner mig hängig. Lika bra att jobba hemma. Dessutom var vi förbi BVC eftersom Jossan har en stor knöl bakom örat. *orolig* De skulle ringa tillbaka i morgon för att se om den hade ändrat sig i storlek. Det mest troliga är ju att det är en förstorad lymfkörtel pga nån infektion men eftersom jag har knölfobi så blir jag inte lugn förrän den försvinner!

En ROLIG sak är att vi (Fredrik) har tapetserat "smatten" under bänken i köket. Den var så ful förut eftersom det har suttit skenor på väggarna men nu är den sååå fin eller vad säger ni??I helgen kommer svärisarna på besök, det var längesedan nu så det ska bli skoj!

Sagas tur

Jahapp, så var det alltså Sagas tur att få feber. Idag är jag hemma hos barnen och det är skönt för jag känner mig också lite krasslig faktiskt. Riktigt längtar till kvällen och soffan. Men än är det långt kvar av dagen. Barnen sitter just nu uppkrupna i soffan med lite russin och Bolibompa. Det är grejer det! ;o)

Hoppas iaf på en lugn helg. På söndag kanske min kära storasyster med familj kommer och hälsar på. Lena ska hjälpa mig att planera (och kanske gräva) i trädgården.

Må så gott

Heroes!

Japp, det är äntligen dags för Heroes säsongsstart. Den har man väntat länge på minsann och om en halvtimme är det dags. Jag hoppas verkligen inte att den här serien blir som alla andra, typ Lost och Prison Break. Det är så trist när de ska krysta fram en story bara för att fortsätta ha bra tittarsiffror.

Idag har jag varit hemma hos barnen. Josefine har bara haft 38,3 i temp idag, en klar förbättring från igår. Själv mår jag rätt kasst, får se om jag också blir sjuk...

Ha en bra kväll!

Blek med rosiga kinder

Det ärJosefine idag. Min tappra lilla tjej, hon har haft ca 40 grader hela dagen. Temperaturen har sänkts marginellt med Panodil. Ringde Sjukvårdsupplysningen som berättade att man kan komplettera med Ipren. Skönt!

På förmiddagen kräktes hon, gnydde lite, rullade in sig i badrumsmattan och somnade. Skruttan. Hoppas morgondagen blir bättre och att hon inte har smittat Saga.


Så var det dags igen

Den här gången dröjde det faktiskt en månad innan den kom, den första dagissjukan! Josefine fick hög feber i natt så båda barnen är hemma med Fredrik idag. I morgon är det min tur. Vi brukar ta varannan dag, det brukar vara bäst så.


RSS 2.0