Tittut!

En släkting till mig berättade för ett tag sedan en hysteriskt rolig (och faktiskt sann) historia om en man i hans omgivning. Denna något märkliga man har ett väldigt stort och yvigt skägg och en packmoppe.

En kväll när mannen var ute och åkte med sin moppe på väg till affären så kände han något som smällde till mot bröstet och tänkte väl att någon insekt hade råkat krocka med honom i farten. Väl framme vid affären klev han in och handlade det han skulle. Alla var väldigt glada och log så glatt mot honom och det är ju alltid trevligt när man får ett sånt bemötande. Nåväl, han betalade (till en glad kassörska) och åkte hem och satte sig framför TV:n. När han suttit ett tag kände han att det började röra sig inne i skägget (ja, jag sa ju att han hade ett stooort skägg!) och ut flyger......trumvirvel.....en fågel!

Undrar vem som blev mest förvånad, fågeln, mannen eller människorna i affären!?


Kommentarer
Postat av: Lisa

HAHA ja den där historien är ju faktiskt sanslöst rolig! Men alltså, varför kunde ingen vänlig själ ha talat om läget för honom? Du har en jävla fågel i skägget liksom!? Stackars pippi! =)Hoppas ni har det bra och att ni börjar komma in i vardagen igen.

2009-08-18 @ 11:11:32
Postat av: Veggomamman

Jag undrar också varför INGEN sa att han hade en fågel i skägget....

Kul var det i alla fall..även om det måste varit lite traumatiskt för fågeln som flög in i ett skägg...hahaha

2009-08-18 @ 20:04:11
URL: http://veggomamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0