Sjuk hund och macka med lock

På torsdagar är Saga ledig från dagis och då brukar vi åka till mormor & morfar för att busa lite. Saga (och barn i allmänhet antar jag) tycker ju att det är viktigt med rutiner och hos mormor och morfar finns de också! Bland alla prylar hon har för sig så SKA hon bara ha en macka med lock när vi är där. Det är helt enkelt en fralla....massor med smör ska det vara och så ska hon sitta i soffan och mysa med morfar när hon avnjuter den. :o)


image16

På bilden ovan är ett av Sagas kramdjur, en hund. Hunden finns alltid hos mina föräldrar och lystrar till det märkliga namnet  "Bosses kompis". Vår granne heter Bosse och jag antar att Saga tycker (eller tyckte, hon fick hunden för nåt år sedan) att de borde vara vänner...ibland undrar man vad som egentligen rör sig i huvudet på våra små. Hur kommer de egentligen fram till saker och ting? Oftast är det ju väldigt logiskt när man får fundera ett tag. Nåväl, "Bosses kompis" blir i alla fall sjuk varje gång vi är där och då måste han bli nerbäddad förstås. Det är väldigt viktigt att det blir rätt!

image17  

Josefine börjar också bli rätt bra på att busa. Hon gillar att springa (nåja, gå väldigt fort) in i sovrummet och ta glasögon, nycklar eller annat man inte får ha. Skor är också en favorit men påsen med leksaker är ändå fortfarande det roligaste. :o)

image18


image19


image20

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0