Resultatet

Det blev allt lite handlat igår när jag och schwester var på Billbäcks och fröjdades. Hallon, björnbär (taggfria), amerikanska blåbär, rabarber, en klematis (summer snow) och lite marktäckare till rabatten fick följa med hem i bilen. Lyckades få ner hallonen och rabarberna i jorden igår kväll men resten står fortfarande och väntar tillsammans med de båda rhododendron jag köpte på Plantagen när jag åkte hem från jobbet idag. Fick ju presentkort där också i lördags. Köpte även en del fröer som jag och barnen ska plantera, bl a Galiameloner. Det ska bli spännande! :o)

Annars räknar jag kallt med en dag hemma i morgon. Saga är inte på topp om man säger så. Trött, gråtmild och genomförkyld är hon min stora lilla tjej.

Ha det gott!

Kommentarer
Postat av: Lisa

HAHA ja du visste väl som sagt vad jag sysslade med då!

Tyckte det kunde vara skoj att åka dit åtminstone en dag så jag får lite festivalfeeling, jag har ju varit på festivaler vartenda år i tio år så det skulle kännas lite tomt annars. =)

Men VA, har du jobbat jobbat på Hultsfred?? Det hade jag ju inte en aning om, när gjorde du det? Tufft! ;)

2009-05-12 @ 09:37:08
URL: http://mybloodysunday.blogspot.com
Postat av: Lisa

Haha ja, mer än ett öltält finns det definitivt! Men fritt inträde och backstagepass är nog fortfarande lönen, eller inte backstagepasset kanske... men det är ju guld, biljetterna idag kostar ju en slant om man säger så...

2009-05-12 @ 11:24:04
URL: http://mybloodysunday.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0