Grattis!

Igår sprang två av barnens kusiner ut. Jösses, vad fort tiden går, hur går det till egentligen??





Det går över!

Var på vårdcentralen igår. Nämnde min oro över att aldrig må bra. Läkaren (som för övrigt är enormt bra) tyckte definitivt inte att det var något konstigt alls att jag kände så här. När man har sorg och redan är instabil så kan minsta lilla grej utlösa ångesten igen. Det går över. Jag märker ju egentligen att det bir glesare och glesare mellan tillfällena men när jag är mitt i dom så känns det ju lika jävligt som om det precis hade hänt.

Idag hade vi utvecklingssamtal på dagis. Barnens fröken berättade att Saga för ett tag sedan berättade att mormor och morfar stod och tittade på dom när de satt och åt. Personalen bemötte det bra och undrade var de var och om de var kvar men Saga berättade att de gick ut genom stora dörren. Jag trodde inte hon såg dom längre men det gör hon tydligen.
Min älskade unge med direktkontakt!

Semester idag

Japp, idag har jag kompensation för den uteblivna lediga 6 juni. Verkligen trevligt. Det hade varit ännu trevligare om

1. solen vågade visa sig
2. Fredrik också var ledig
3. Jag mådde bra

MEN, nu är det så här och det är rätt skönt att bara gå hemma och plocka lite. Har faktiskt lyckats rensa bland mina viktiga papper. Det var längesen, hittade lönespecar från 2007. Hrm.

Barnen leker för fullt och snart kommer en kompis till Saga hit. Ännu mer lek.

Hoppas det blir hyfsat väder i helgen, har massor med trädgårdsarbete som måste göras.

Kram på er

Sommar!

Idag är det 1 juni och det är officiellt sommar!! :o) Helgen har varit underbar och vi har hunnit med grill, bad och fest. Just nu är klockan 21:45 och jag sitter på balkongen med ett glas vin. Japp, fast det är måndag, huva. Jag tänkte se om det möjligtvis gör så att hostan försvinner på nåt magiskt vis. Jag har knappt kunnat sova på några nätter nu (förmodligen inte resten av familjen heller) pga av en otroligt jobbig och ihållande hosta. Sen är det ju väldigt mysigt (och gott) att ta ett litet glas vin och njuta av sommarkvällen. Barnen sover och Fredrik badar förmodligen tunna nu. Han är på Arkö med ett gäng statsanställda, däribland några av mina kollegor. ;o)

Idag var det avslutning på simskolan. Saft, bullar och diplom togs stolt emot av min tös. Imorgon kan vi åka direkt hem.....det ska faktiskt bli skönt!

Efter simskolan åkte jag, barnen och mina systrar till mina föräldrars lilla "sommarställe". Det var tungt, jag har inte varit där sedan i julas och det är många minnen som kommer upp och behöver få minnas. Nu har jag lärt mig (oftast) att jag kan ta en bit i taget, då gör det inte panikont.

Jag avslutar med lite trädgårdsbilder, sen ska jag bara koppla av...ha det gott!


Azalea



Premiär!



Lavendel runt flaggstången



Snart  blir det jordgubbar!



Zinkkrukan utanför växthuset



Krusbär



Liljekonvalj



Pion



Ros



Fina marktäckare (eller tja...fina blommor iaf)



Körsbärstomater



Vattenspridare



Vinbär



Vindruvor

RSS 2.0